В одеському магазині люди скаржаться на гнилі продукти. Їжа, яку давно потрібно викинути з прилавків, продають під виглядом нової.
Відповідний пост опублікував в Facebook Олександр Казаков.
"Купив вчора в Сільпо диньку. Хотів спробувати в цьому році в перший раз. Спробувати не вийшло. Сильно пахне цвіллю. Назад не понесу, бо лінь. Просто попереджаю одеситів: друзі не ризикуйте. Адреса Сільпо на чеку", - пише автор посту.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Це просто робота": у ТЦК відверто розповіли про "бусифікацію"
Гороскоп на сьогодні 29 жовтня: стосунки тельців, проблеми левів та успіх водоліїв
Оновлені правила оплати: "Нафтогаз" змінив процедуру отримання рахунків
Перерахунок пенсій у 2026 році: кому збільшать виплати та наскільки
Якщо зараз магазини з простроченими продуктами виглядають, як якась дикість, то скоро це може стати абсолютною нормою.
В Україні планують скасувати заборону на продаж продукції, термін придатності якої закінчився або наближається до того. І такі магазини з "прострочкою", за словами експертів, користуватимуться великою популярністю.
Нагадаємо, українцям розповіли, що насправді наливають виробники соняшникової олії у пляшки.
Як повідомляв портал Знай.ua, громадянам пояснили, чому зимова погода може перетворити звичайні продукти на розкіш.
Також Знай.ua писав про те, що лікар Комаровський розповів, як за допомогою доступних продуктів зміцнити імунітет взимку.