Метеорологи розповіли, чого потрібно очікувати від погоди на 17 липня в Одесі.

Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ із грозою.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Температура повітря становитиме від +25 до +34.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

17 липня відзначається день пам'яті святого благовірного великого князя Андрія Боголюбського. У минулі часи дивились, чи немає жовтого листя на деревах, якщо є, то осінь рано настане.

Цей день визначав погоду 11 серпня: "Який Андрій - такий і Калинник (11 серпня)". Наші пращури у цей день спостерігали, як "грає місяць". Якщо його можна побачити при сході, то здається, нібито він перебігає з місця на місце, міняє свій колір і ховається в хмари. Така "гра" вказує на хороший урожай.

Нагадаємо, що у неділю, 14 липня, на більшій частині території України очікується тепла і суха погода. Однак, пощастить не всім.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", по всій території України очікуються потужні опади, а місцями синоптики обіцяють грози. Сухо буде тільки в південних регіонах України.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Львові буде мінлива погода. Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо буде вкрите хмарами.