У суботу, 13 липня президент України Володимир Зеленський доручив меру Одеси Геннадію Труханову терміново вирішити питання надання земельної ділянки для облаштування безкоштовного в'їзду на територію Одеського морського порту представників бізнесу для оформлення вантажів.

Про це повідомляє портал "Факты"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Треба знайти можливість вирішити проблему надання земельної ділянки Одеському морському порту для облаштування в'їзду на територію порту для бізнесу, яким можна було б користуватися безкоштовно", - зазначив Зеленський.

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Варто відзначити, що зараз потрапити на територію морського порту можна тільки через територію приватної компанії "Євротермінал", але не безкоштовно.

Зеленський вважає таку ситуацію неприпустимою і додав, що це створює монополію, яка шкодить великій кількості підприємців.

Президент також звернув увагу, що доходи порту зменшилися, а зарплати — збільшилися в півтора рази.

А заступник керівника Офісу Президента України Олексій Гончарук заявив, що цифри показують негативні тенденції в роботі порту за останні три роки.

Нагадаємо, що президент України добрався до петиції про "скорочення народних депутатів Верховної Ради до 100 чоловік".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", президент України Володимир Зеленський з офіційним візитом прибув до Одеси. В першу чергу він відвідав порт і провів нараду.

Також портал "Знай.uа" писав, що президент України Володимир Зеленський призначив головою Херсонської облдержадміністрації Юрія Гусєва.