В Одесі три дні тому на вулиці Садиковской прорвало трубу, мешканці одразу забили тривогу, проте комунальники наразі зовсім не поспішають реагувати.

Люди залишили скаргу на сайті Єдиного центру звернень громадян, приклавши фотографії, пише kekc.news.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"На вулиці Садиковскій, 3-й день з-під асфальту на проїжджій частині (в двох місцях) відбувається витік води, в результаті в декількох будинках по вул. Садиковскій відсутня вода. За ці три дні, ніяких ремонтних робіт не проводилося і не спостерігалося майстрів з інфоксводоканалу" - йдеться у зверненні.

Варто зазначити, що після виходу даного матеріалу, "Інфоксводоканал" повідомив Знай.ua, що аварійна ситуація повністю усунена і всі робити виконані.

Також Знай.uа писав про те, у ніч на 5 червня місто біля Одеси затопило через сильний дощ з градом. За пару годин в райцентрі випала місячна норма опадів. Дерева проломили дахи деяких будинків, зафіксовані випадки затоплення будівель. Люди не могли проїхати по вулицях через бруд і сміття.

Раніше портал Знай.uа писав, щпро стало відомо про страшному злочині, яке відбулося в Одеській області в Малиновському районі.

Також портал Знай.uа повідомив, що одесит влаштував на пляжі кривавий тир.