Туристи в Залізному Порту, що на Херсонщині забили тривогу. Люди виражають масове невдоволення, через загородження дороги до моря різними наметами з їжею, яких занадто багато.
Свої думки приїжджі висловлюють в мережі, пише t.ks.ua.
"Це не море, це ЖП!!!! Пляжу немає його закрили будками і всяким л*йн*м. Хто знає закони? До моря не пройти, на пляжі не прилягти. Це взагалі законно?", - пише Олександр.

Люди кажуть, що приїжджають саме сюди, бо тут їм подобається рівень сервісу, проте місцеві жителі вирішили зробити так, що тепер море більше нагадує один величезний ресторан з їжею, який неможливо оминути. Таким чином утворюються шалені черги і кільксть сміття просто вражає.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це повна жопа. Перетворили в вокзал. Відпочивати там стало жахливо. До пляжу не пройти, скрізь сміття, люди лежать прямо біля урн, з яких валитися мусор. Мухи, бруд, папірці, бакали, пляшки. Море брудне, в нього страшно заходити, можна підчепити якусь болячку", - розповідає Сергій Лук'яненко.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Хоча є і ті, хто стає на сторону Херсонщини і радять тим, кому такий відпочинок не подобається взяти це до уваги на майбутнє, і на далі зробити висновки.

"Не знаю, що Вам не так? Чудові білі парасольки і лежаки. Дуже багато "розвлекаловок" для дітей і дорослих. Нам сподобалось!!! Житло на любий гаманець. А незадоволені завжди існують!", - відповіла хейтерам Оксана Олексієнко.

"Прикольно читати коменти негативних людей херсонщини, якi просто зневажають своє море, курорт, землю. Лише люди з iнших областей в захватi вiд вiдпочинку, бо в них поруч немає моря. Потрiбно ïхати далеко ,щоб насолодитися морем, сонцем. Якщо вам не подобаються умови на пляжi є мiсцева влада в якоï є сайт- пишiть скарги туди", - зауважує Інна Стойко.

Нагадаємо, що Одеса задихається через море: зелена вода, сміття та смердючі пляжі, - кадри тотального свинства

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці