Президент України Володимир Зеленський призначив тимчасово виконуючою обов'язки голови Одеської обласної державної адміністрації Світлану Шаталову.

Відповідний указ опублікований на офіційному сайті глави держави.

Варто нагадати, після звільнення Максима Степанова з посади голови Одеської ОДА, виконуючим обов'язки губернатора був призначений Сергій Паращенко.

Проте пізніше новообраний президент України звільнив його.

Популярні новини зараз

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Зеленськи на зустрічі з головами Верховного та Вищого антикорупційного суду

Нагадаємо, у президента Володимира Зеленського знайшли місце, яке замінить будівлю Адміністрацію президента на Банковій.

Адміністрація президента України

Про це повідомляє Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що глава держави планує перенести АП до Українського дому на Хрещатику, тобто у приміщення Музею історії Києва.

Про це розповіла співробітниця Музею історії міста Києва Катерина Липа на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, представники архітектурного бюро ЗЗBY побували в Українському домі і зробили ряд фотографій.

"Причому хочуть забрати поверхи Музею історії міста Києва та репетиційну базу ансамблю "Київські солісти", а ринок на нижніх поверхах залишити – люди там трусами торгують, чого ж. Сьогодні приходили люди з архітектурного бюро 33BY, яке очевидно отримало замовлення на перепланування, фоткали вид з вікон. Говорили, що офіційне рішення буде за пару днів. А як же музей? А музей, кажуть, кудись переселять. Причому адміністрація музею взагалі не в курсі. А "Київські солісти», здається, на гастролях", – написала вона.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Оболонський районний суд присудив новообраному президенту Володимиру Зеленському штраф у розмірі 850 гривень з причини демонстрації бюлетеня при проведенні голосування у другому турі виборів 21 квітня.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.