У Біляївці собаки ледве не розірвали дитину та двох кіз.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про інцидент розповіла жителька вулиці Комарова з Біляївки Ганна Скрипнік. Будинок жінки межує з полем, де випасалися кози. Жінка повідомляє, що на них кинулися дві бездоглядні собаки, на вигляд - породи алабай. У цей час вулицею прогулювався хлопчик, років 10-11 зі своєю собакою. Він захистив кіз, яких намагалися розірвати алабаї, а сам ледве не став їх жертвою.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"Я почула крики, на них кинулися мої сусіди Ігор Більський та Аліна Пучкова. Сусіди побачили, що хлопчик намагався захистити кіз, впав на одну з них, яку почали роздирати собаки. Вони побігли до них, почали відбивати від собак. Ті злякалися та побігли у напрямку вулиці Московської. Від переживань та стресу навіть не запитала, як звуть хлопчика. На вигляд йому 10-11 років, біленький, у шортиках, сказав, що з вулиці Матросова", - розповідає Ганна Скрипнік.

Нагадаємо, що суд визнав законним рішення Київської адміністрації про заборону роботи шапіто з тваринами на території столиці. КМДА заборонила пересувні цирки з тваринами ще в листопаді 2017 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, фото з дикими тваринами, так само як і «контактні зоопарки» та використання тварин у цирках, особливо пересувних, – мерзенне і поширене явище в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що в українських цирках, океанаріумах і зоопарках продовжують знущатися над тваринами, незважаючи на закони. Новим словом у кривавому бізнесі стали так звані контактні зоопарки, де відвідувачам дозволяють не тільки подивитися на тварин, а й контактувати з ними.