В Одесі з'явилися красиві метелики різновиду репійниця (Vanessa cardui).

Про нашестя метеликів передає Думська.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крилаті красуні - мігруючі комахи. Ще нещодавно ці "туристи" бачили пейзажі Північної Африки, а зараз подорожують на північ, щоб восени знову повернутися на береги Середземного моря. За добу репійниця може пролетіти до 500 км.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

За даними Міністерства екології України, різкий стрибок чисельності популяції цього метелика, який ми спостерігаємо сьогодні, пов'язаний зі зміною клімату.

«Враховуючи біологію і етологію метелика, поширення і шкідливість його підвищується залежно від рівня максимальної температури повітря, суми опадів, вологості повітря», — констатують фахівці.

Нагадаємо, що в інтернеті досить активно набирає перегляди веселе відео, на якому пес породи пітбуль намагається зробити кілька справ одночасно.

Як повідомляв "Знай.ua", страшна історія сталася в Америці, в штаті Флорида. Місцевого літнього фермера вбив найбільший нелетючий птах.

Також "Знай.ua" писав, що кішка-феміністка бореться за рівні права за допомогою гострих кігтиків: кумедне відео. Тварина люто нападає чоловіків і собак, які проходять повз. При цьому вона абсолютно не реагує на жінок і дітей.